دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۴:۰۰ 7 سال پیش
مدیرعامل شرکت رجا تاکید کرد:
تغییر قیمت ناشی از افزایش نرخ بنزین نداریم
عصر سفر- مدیرعامل شرکت حمل و نقل ریلی رجا گفت: هیچگونه تغییر قیمتی ناشی از افزایش نرخ بنزین در بلیت قطارها نخواهیم داشت.
سرویس : اخبار
به گزارش پایگاه خبری «عصر سفر» به نقل از ایسنا، محمد رجبی - مدیر عامل شرکت حمل و نقل ریلی رجا - افزود: علیرغم افزایش قیمت بنزین طی روزهای اخیر، شرکت رجا حسب تدابیر مدیران راهآهن، رجا و هلدینگ گردشگری تامین اجتماعی(هگتا)، قیمت بلیت قطارهای مسافری را افزایش نخواهد داد و بلیت قطارهای این شرکت کماکان با همان نرخ سابق بهفروش میرسد.
وی عنوان کرد: این شرکت سعی میکند کمبودهای احتمالی ناشی از این امر را مدیریت و به نحو شایسته و مقتضی جبران کند.
بنا بر اعلام شرکت حمل و نقل ریلی رجا، رجبی اظهار کرد: در این راستا از دولت تقاضا داریم تا با تدابیر لازم، به نحوی مدیریت کنند که اقلام و مایحتاج ضروری مورد استفاده در قطار، مشمول افزایش قیمت نشود.

